woensdag 4 februari 2015

Terug naar blond

Ik ben altijd (donker)blond geweest, maar zo'n vijf maanden geleden besloot ik een donkerbruine kleur uit te proberen. Ontzettend leuk om eens een brunette te zijn, maar toch begon ik de laatste tijd mijn blonde haar weer te missen. Toen ik de onderstaande foto van Lauren Conrad tegenkwam op Tumblr, was ik verkocht. Die kleur wou ik ook!

Deze overgang van donkerblond naar lichtblond noem je met een chique woord balayage. Met mijn donkere haar kon dit effect wel bereikt worden, maar helaas alleen met een dure methode die daarnaast heel slecht is voor je haar. Voor mij was dat geen optie, maar gelukkig vertelde de kapster dat mijn haar wel op deze manier geverfd kon worden als ik het in twee sessies zou doen. Daarom heb ik gisteren highlights laten zetten! Over een paar weken kan ik dan nog een keer naar de kapper en wordt het zoals hierboven geverfd. Excited! Hieronder zie je het resultaat van de highlights.


4 opmerkingen:

  1. Ik vind dat het je héél erg mooi staat :) Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah echt heel mooi! Ik heb mijn bruine haren ook alweer vanaf november en begin het nu ook zat te worden, haha! Het duurt alleen ontzettend lang voor het weer uitgegroeid is... :(
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!