donderdag 8 januari 2015

En dan ben je ineens een student

Het studentenleven is me zwaarder gevallen dan ik had verwacht, je moet namelijk daadwerkelijk iets doen! Oké, dat laatste had ik natuurlijk wel voorspeld. Maar dat het zó intensief zou zijn, dat had ik niet verwacht. De omschakeling van de middelbare school naar de hogeschool was voor mij ontzettend wennen. Inmiddels is het gelukt me aan deze nieuwe situatie aan te passen, maar eigenlijk is dat al een beetje te laat.

Gelukkig niet helemaal te laat hoor! Er komen voor mij drie gigantisch drukke weken aan. Weken waarin ik moet leren, tentamens moet maken en opdrachten moet inhalen. Dit wordt een hele uitdaging aangezien de start van dit studiejaar voor mij zo lastig was, maar tot nu toe heb ik er nog vertrouwen in. Wel zal het ontzettend veel van me vergen (lees; even een paar weken niet twintig Youtube video's achter elkaar bekijken, een uur lang scrollen op Tumblr en Instagram of afspreken met vriendinnen om vervolgens de hele dag te kletsen over alles behalve schoolwerk, haha). Gaat lukken, vanaf nu ben ik écht een student!


Hebben jullie ook zulke drukke schooldagen?3 opmerkingen:

 1. Heel veel succes met school! Mag ik vragen welke opleiding je doet? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes met je nieuwe studie, meis. Gaat je vast allemaal lukken! Ik ben gelukkig geen student meer en ik ben heel blij dat ik daar vanaf ben, haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond de overstap van de middelbare naar de hoge school ook heel zwaar. Je moet dan echt even een ritme vinden hé... Ik wens je alvast heel veel succes met studeren!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!