dinsdag 23 december 2014

Outfit snapshot

Soms zijn er momenten, zoals de laatste paar weken, dat ik even afstand moet doen van alles online. Internet kan namelijk best een impact hebben op mijn dagelijkse leven en dat is niet altijd positief (kennen jullie dat gevoel?). En toch merk ik in zulke periodes dat ik het bloggen mis. Datgene waar mijn liefde voor het internet mee begon! Alleen vraag ik me vaak af wat ik precies toe te voegen heb aan het internet, waar alles al te vinden is. En eindelijk denk ik dat ik het antwoord daarop weet: het maakt helemaal niks uit. Zolang ik maar berichten plaats die ik zelf leuk vind om te schrijven. Conclusie: Na mijn korte pauze ben ik weer terug!

Vandaar dat ik vandaag gewoon simpel een outfit plaats die ik eerder op mijn Instagram (@lifebykim) online zette. Puur omdat ik 'm zo leuk vind en me er goed in voel.2 opmerkingen:

  1. Leuk dat je terug bent! Het "online wereldje" is inderdaad niet altijd even fijn! En wat een mooie outfit, staat je goed!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!