maandag 3 november 2014

Video | Mijn 25 Geheimpjes

De 25 Facts About Me Tag! Iedereen heeft wel random trekjes en eigenschappen. Ook heeft iedereen wel iets genants, grappigs of verdrietigs meegemaakt. Vandaag vertel ik 25 van dat soort feitjes over mezelf!In welke feitjes herken jij jezelf? En wat zijn 5 feitjes over jou?


4 opmerkingen:

 1. Fijne weetjes! En wat leuk dat je naar Amerika gaat binnenkort! Ik ben trouwens ook dol op lijstjes maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke weetjes en echt heel tof dat je naar Amerika gaat en je zus dan eindelijk weer zit! Dat zou dan echt een toffe ervaring moeten zijn. Hopelijk ga je er vloggen! Ik ben ook dol op lijstjes maken, momenteel doe ik dat te weinig omdat ik er geen tijd voor heb, haha. Ik vind je YT filmpjes echt altijd zo leuk en vrolijk! Erg leuke video. ☺
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te zien! Tof dat je naar je zus in Amerika gaat zeg! En ik moest heel erg lachen om je blunder hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zou je please mijn mailtje willen beantwoorden?

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!