maandag 17 november 2014

Even offline

Nou ja, niet 100% offline. Wat ik eigenlijk bedoel is 'minder actief zijn' op het internet. Misschien ken je het wel, dat social media een negatieve invloed op je hebben. In zo'n periode zit ik nu, daarom upload ik op het moment geen video's op Youtube, Snapchat en Instagram ik niet ieder moment van mijn leven en is het ook even stil geweest op mijn blog. Maar het is allemaal niet voor niets!

Over een tijdje kom ik terug. Ik heb de laatste tijd eindeloos ideeën voor video's! Overigens mogen jullie ook nog wat ideeën achterlaten in de comments, wie weet haal ik er nog meer inspiratie uit.

Ik wou het even kwijt! :)


2 opmerkingen:

  1. Goed dat je deze beslissing hebt genomen! Hopelijk duurt het niet heel lang want ik vind je blog en je filmpjes altijd heel leuk <3 Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer maar heel begrijpelijk! Ik hoop het ook dat het niet lang duurt want ook ik vind je blog en YT filmpjes heel erg leuk om te lezen/zien. Ik ben benieuwd naar de nieuwe, komende video's en artikelen!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!