maandag 20 oktober 2014

New in | Softbox

Een softbox: fotografie en film-liefhebbers weten misschien wel wat het is. En zo niet, dan zal ik het uitleggen! Een softbox is een filmlamp die door veel Youtubers en bloggers wordt gebruikt voor het maken van goed belichte foto's. Uiteraard kun je prachtig resultaat bereiken met natuurlijk licht, maar zeker nu de donkere dagen eraan komen is het vaak lastig mooie belichting te krijgen. Ook kun je met een filmlamp eventuele schaduwen wegwerken, handig!

Nu ik inmiddels alweer meer dan een jaar bezig ben met mijn Youtube kanaal en weer ben gaan bloggen, vond ik het tijd te investeren is deze filmlamp. En wat werkt 'ie fijn! De foto's van deze shoplog zijn bijvoorbeeld gemaakt met mijn nieuwe softbox.

Voor de duidelijkheid: een filmlamp is absoluut geen vereiste om mooi resultaat te kunnen behalen, maar het is een goede investering als jij serieus bent over het bloggen en/of filmen. Ik wou mijn nieuwe aanwinst gewoon graag met jullie delen! Mijn softbox kocht ik op deze site voor €37,99. 

Werk jij met kunstlicht of overweeg je dat?
8 opmerkingen:

 1. Ik had nog nooit van een Softbox gehoord, maar het ziet er erg inderdaad handig uit voor in de wintermaanden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh erg leuk dat je eentje hebt gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wauw, ik wil ook heel graag een softbox! Ik denk dat ik hem ook maar binnenkort ga aanschaffen, die prijs is natuurlijk extra fijn! Ik hoop volgend jaar me SLR te hebben! :D
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwie, helemaal proffesioneel Kim:)
  Gaaf dat je er eentje hebt en de prijs valt me mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat goedkoop! Ik heb er ook eens naar gekeken maar vond het allemaal veel te duur! Deze scheelt echt veel. Thanks voor de tip! Leuke blog heb je! Ik volg je nu via bloglovin! XO
  http://www.ingewm.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hem net gekocht, dus heel goed artikel, haha XO

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb er ook eentje! echt tof!

  www.naomi-jonker.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben heeeel erg benieuwd hoe je ervaring er mee is nu je hem een tijdje hebt, want dan wil ik hem ook aan gaan schaffen! (Ookal ben je nu in je 'socialmedia stop', ik hoop dat je deze reactie ziet! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!