donderdag 23 oktober 2014

New in | It's so fluffy!

It's so fluffy I'm gonna die! Oké niet lettelijk natuurlijk, maar wat is het een genot om dit vest aan te trekken. Alsof je de hele dag geknuffeld wordt, zo kan ik het gevoel het beste omschrijven. Gisteren kocht ik deze in Amsterdam!


Dit vest komt van de V&D uit de Soho collectie en kost €25,-. Het materiaal bestaat uit Polyamide Veren en Acryl.

Voorlopig ben ik weer even klaar met winkelen, binnenkort vertel ik precies waarom! ;)5 opmerkingen:

 1. Heerlijk! I love fluffy. Ook zo fijn om gewoon lekker mee op de bank te zitten, maar ook nog eens stijlvol te combineren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah echt een leuk vest! Ik dacht in eerste instantie dat ie van de Primark kwam, haha! Ik heb zo'n soort vest namelijk ook en inderdaad, perfecte omschrijving! Ik vind het echt een heerlijk vest :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben dol op fluffy vesten, ze zitten lekker compfy. Ik heb er ook een alleen die is van de primark!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker fluffy! Hij lijkt op die van de primark, ik heb die nu toevallig aan, in het roze!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!