vrijdag 10 oktober 2014

Mijn inspiratie / bureaubladachtergrond

Deze collage wilde ik toch even met jullie delen, aangezien ik er zelf heel gelukkig van word. Allerlei foto's bij elkaar geraapt, waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Inspiratie voor mijn kledingstijl (ik hou ontzettend van de layering trend en ben stiekem al een tijdje verliefd op Dr.Martens!), maar ook om te gaan sporten en mijn kamer netjes te houden. Jep, het zit allemaal in deze collage.

Afbeelding bronnen: xx, en x.
Delen jullie dezelfde soort inspiratie als ik of zou jullie inspiratie board er heel anders uitzien?


2 opmerkingen:

  1. Wauw, prachtige inspiratie! Ik heb hem gebruikt als achtergrond. Ik denk wel dat we ongeveer dezelfde soort inspiratie hebben! :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!