woensdag 15 oktober 2014

Favoriete blogs #1

Nu ik zelf weer ben gaan bloggen, merk ik ook gelijk weer hoeveel werk het nou eigenlijk is. Soms heb je een beetje inspiratie nodig en vandaag deel ik een paar van mijn favoriete plekjes op het internet waar ik op zo'n moment naartoe ga!

De eerste blogger kennen jullie misschien wel van haar bekende Lookbook account. Nadat ze daar gigantisch populair werd, begon Petra Karlsson haar eigen blog. Je vindt hier haar geweldige outfits, foto's en persoonlijke updates. Ze is buitenlands (Noors? Zweeds?), maar schrijft gelukkig gewoon in het Engels.

De volgende blogger is wederom erg bekend. Haar blog is dan ook één van de eerste blogs die ik begon te lezen, wat betekent dat ik haar nu al zo'n tweeënhalf jaar volg! Jep, ik was er vroeg bij. 
De blog van Aurora Mohn geeft je een kijkje in haar leven op een leuke en originele manier. Zo plaatst ze bijvoorbeeld veel foto's vanaf haar telefoon, in plaats van alleen maar foto's die zijn gemaakt met een professionele camera. Een vertaler is trouwens wel een vereiste, ze schrijft namelijk in het Noors!

De laatste blog is van Suzie. Haar volg ik het kortst, maar ik ben even gek op d'r als ik ben op de eerste twee (en dat zegt héél wat)! Deze blog heeft de naam Hello October, dus natúúrlijk moest ik hier in de maand oktober iets over schrijven. Hello Oktober is een typische blog waarbij je een lekkere kop thee drinkt terwijl je geniet van haar mooie foto's. 
Ook heeft ze een enorm succesvol Youtube kanaal, waar ze meer dan 151.000 abonnees heeft. 

Kende jij deze blogs al? Laat jouw favoriete blogs achter bij de comments!
4 opmerkingen:

 1. Ik volg eigenlijk alleen Nederlandse blogs, misschien dat ik wel eens ga kijken naar buitenlandse!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende deze blogs nog niet. Ga gelijk een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken ze allemaal niet hahaa, maar ik volg alleen Nederlandse blogs:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aurora ken ik wel ja! En haar nicht Erica ook. Toen ik eenmaal begonnen was met Noors leren begon ik heel veel Noorse blogs te lezen om te oefenen en heb zelf ook een blog in het Noors gehad! Jammer genoeg kun je niet meer als buitenlander inloggen op het platform blogg.no anders had ik die blog nog steeds! Petra Zweeds ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!