donderdag 25 september 2014

Van blondine naar brunette!

Yes, I did it! Eigenlijk wil ik het al een paar jaar, maar gisteren besloot ik het ook daadwerkelijk te doen. Vanaf nu ga ik niet meer als blondine door het leven, maar als een brunette! Het is ontzettend wennen, maar ik ben tevreden met het resultaat.

Nu ben ik natuurlijk ontzettend benieuwd naar jullie mening! Vind jij blond of bruin mooier?

11 opmerkingen:

 1. Het is super mooi geworden zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaauw! Staat je echt goed, ik twijfel ook al heel lang of ik het eens bruin zal verfen.. Heb je een spoeling of permanente verf gebruikt? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Permanent! En ik denk dat het jou heeel goed zou staan!! :D

   Verwijderen
 3. Wat gaaf!! Ik vind het je persoonlijk mooier staan dan blond :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh dat is even wennen maar ik vind het je wel heel goed staan! Het geeft jou een warme uitstraling (als je begrijpt wat ik bedoel? ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waaauw het staat je echt zo mooi! Staat ineens een heel stuk zachter in je gezicht, ook al vond ik blond je ook heel mooi staan. En je hebt het geluk dat je wenkbrauwen ook al donker zijn van jezelf dus hoef je daar helemaal niks aan te doen qua andere potloden gebruiken of verven. :) Lekker kleurtje voor de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt heel erg leuk! Staat je super goed. De bruine kleur is echt een perfect herfstkleurtje. Inderdaad eventjes wennen, maar blond en bruin kan je allebei goed hebben! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het echt heel erg mooi! Leuk voor het nieuwe seizoen, ik zou ook mijn haar wel eens donkerder willen. Maar eigenlijk durf ik het niet! Ik vind bruin echt heeel mooi staan bij jou Kim :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het er echt gaaf uitzien! Zelf zou ik zoiets niet echt durven.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!