woensdag 17 september 2014

From where I stand

Fanatieke Instagrammers kennen het fenomeen 'from where I stand' waarschijnlijk wel. Misschien heb je het wel eens onder een foto zien staan: #fromwhereistand. Het is heel simpel, je maakt een foto van je outfit, op de manier hoe jij het ziet als je naar beneden kijkt. Op vakantie in Berlijn maakte ik drie keer op die manier een foto van mijn outfit en deze deel ik vandaag met jullie!Wat vinden jullie ervan op deze manier mijn outfits te zien? Ik zit eraan te denken hier een vaste rubriek van te maken, met outfits van een week! 11 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee, ik zeg doen! Ik vind je tasje op de middelste outfit heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw je hebt echt een hele leuke blog en een supermooie lay out! Ik volg je nu ;)

  Liefs Isabel
  http://trendysabel.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel grappig, leuke printjes draag je! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke outfits! Dat idee vind ik erg leuk, lekker doen zoals iedereen hier boven al zei, haha. Ik vind je short op de eerste foto echt heel tof!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ja super leuk idee ! (om het elke week te doen)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk idee! is weer eens wat anders. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je weer blogt Kim! Ik bekeek je blog al zodra hij online kwam, maar volgens mij had ik nog geen reactie achter gelaten. Welcome back ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!