dinsdag 16 september 2014

Beautiful sister

Het is inmiddels zo'n maand geleden sinds mijn zus Jamie haar spullen inpakte en vertrok naar Amerika. Daar slaapt ze zes maanden lang op een campus, waar ze haar studie psychologie voortzet. En na een maand ga je toch wel merken dat je niet meer voor ieder klein dingetje naar de kamer naast je kan gaan om je hart te luchten! Ik zal jullie de emotionele verhalen verder besparen, maar wel wil ik graag deze prachtige foto's laten zien die ik vlak voor haar vertrek heb gemaakt. De ├ęcht ge├»nteresseerden kunnen ook haar blog lezen, hier schrijft ze uitgebreid over haar ervaringen in Amerika. I'm a proud sister!

Als jullie zouden gaan studeren in het buitenland, waar zou dat dan zijn? Persoonlijk zou ik ook voor Amerika kiezen. Als jullie het leuk vinden kunnen jullie ook bij de reactie's suggesties voor artikelen achterlaten!


8 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige foto's! Ik kan me goed voorstellen dat je haar mist nu ze in Amerika is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's! Ze lijkt op je :) cool dat Jamie ook een blog bijhoudt over haar ervaringen. Het lijkt me echt tof om naar Amerika te gaan, maar het is ook zo ver weg.. ik zou veel mensen gaan missen!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt super gaaf dat ze in Amerika zit! Mijn zus woont nu voor tenminste 3 jaar in Zwitserland en ik snap precies wat je bedoelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooie foto's! Tof dat ze in Amerika studeert, het lijkt me inderdaad moeilijk als je haar niet even snel kan spreken. Ik zou zelf heel graag naar Noorwegen willen, ik houd van dat land.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's! Wow dat is wel ver weg hoor, 6 maanden in Amerika. Leuk dat ze erover schrijft!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's, maar ik denk dat het door het mooie meisje komt dat erop staat. Wel een enorme beslissing, zomaar naar amerika gaan! Once in a lifetime!
  Ps. Ik geef momenteel een huge pakket weg op mijn site. Care to join?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gaaf wat je zus in Amerika is! Studeren in het buitenland lijkt me zo leuk en leerzaam. Mooie foto's :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's!! Erg gaaf dat ze in Amerika is.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!