zaterdag 13 september 2014

Back to blogging

Na zo'n twee maanden sinds mijn vorige blog de lucht uit werd gehaald, begon ik het schrijven en fotograferen toch weer te missen. Dankzij bloggen is mijn Youtube kanaal ontstaan, waar mijn leven op dit moment grotendeels om draait.

Op mijn blog zul je wekelijks meerdere artikelen vinden over gebeurtenissen in mijn leven, foto's, video's die ik via Youtube heb geüpload, outfits en noem het maar op. Deze prachtige layout is trouwens gemaakt door de lieve Maris van www.wildflowersandthings.nl, ik ben er ontzettend blij mee! Mooi en simpel, precies zoals ik het van te voren in gedachten had.

Laat vooral een reactie achter, een leuk berichtje of opbouwende kritiek. Ik ben namelijk benieuwd hoe jullie deze blog tot nu toe vinden en hoe je hier terecht bent gekomen!


13 opmerkingen:

 1. Super leuk dat je weer gaat bloggen! Heel veel succes!
  Liefs, Fleur

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow super leuk!!! ik ga je zeker volgen! Je Youtube kanaal vind ik ook erg leuk, veel succes en plezier met het bloggen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk Kim, een nieuwe blog! Een nieuwe start voor jou als blogger. Ik ben je gelijk gaan volgen, ik vind je lay-out trouwens heel erg mooi :) Ben benieuwd naar je artikelen x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yay, welcome back Kim. Ik ben blij dat je weer blogt en ik ben blij dat je zo blij bent met de lay out, haha. Ik ben heel benieuwd naar je artikelen! Ik heb je al gevolgd op Bloglovin'! ♥
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeeej wat leuk! Ik ben je weer gaan volgen! De lay-out is prachtig, heeft Maris weer goed gedaan :) veel succes en plezier met bloggen! liefs Luna

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oehh je blog ziet er erg leuk uit! Ik ben erg benieuwd naar je artikelen :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat super leuk! Je blog ziet er mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben hier gekomen via je youtube kanaal. Welkom terug Kim! Je blog ziet er al heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat je weer gaat bloggen! Ik volg je ook al een tijdje op YT en je lay-out ziet er erg mooi uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaaa,, ik vind het zo leuk dat je weer aan het bloggen bent! Ik volg je al best een lange tijd op YouTube en kijk graag naar je video's, en ik vind het zo fijn dat je mooie en duidelijke foto's op je blog zet en niet te lange artikeltjes maakt. Je lay-out is trouwens PRACHTIG!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt superleuk Kim! Ik volg je al een tijdje en je nieuwe design is echt nice. Keep on blogging 😉

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!